Netwerken helpen presteren, dat is waar het team van SayKnowMore voor gaat. Vanuit verschillende achtergronden zetten we hiervoor onze expertise in. Door schade en schande zijn we wijzer geworden. You live, you learn. We denken niet dat er standaardrecepten zijn voor succes. We geloven wel in de kracht van open netwerken waarin niet positie maar kennis en ervaring het verschil kan maken. En, we hebben ontdekt dat we ons graag inzetten voor het verbinden van verschillende ervaringen en perspectieven. Ooit leerde we elkaar kennen bij Neerlands diep, Academie voor publiek bouw- en infraprojecten. Nu zijn we met SayKnowmore een nieuwe weg ingeslagen. 


xcvxv

Jaap Verkade

Jaap Verkade (1955, partner) werkt aan een passende aanpak. Naar de kern van de zaak, bijzaken weg spoelend. Simpel en degelijk in de werkwijze: kennis moet stromen. Vanuit zijn achtergrond in de civiele techniek en ruimtelijke economie werkte hij als leidinggevende en procesmanager bij Rijkswaterstaat. Hij faciliteerde ontwikkelprocessen bij onder meer gemeenten, de miniseries van Infrastructuur en Milieu resp. Defensie, de Hogeschool van Amsterdam en bij private bedrijven. Hij ontwikkelde en faciliteerde leerprocessen bij Kennis in het groot (King), bij Praktijkleren en bij Neerlands diep. Jaap weet: top prestaties vragen soms hun tol. Hoogvliegers zijn niet altijd winnaars. Volgende keer beter, door in de spiegel te kijken, te analyseren en er samen van te leren.

M +31(0)655195591

jaap@sayknowmore.nl

Linkedin


xcvc

Guus Pieters

Guus (1961, partner) geeft zijn ogen graag de kost. Veel om zich heen kijken en goed opletten. Altijd op zoek naar vernieuwing, omdat de huidige tijd hierom vraagt. Het aanjagen van innovatie is een rode draad in zijn werk. Als innovatiestrateeg voor MKB, als ontwikkelaar van Bouwlokalen of als oprichter van het Platform Omgevingsmanagement. Ook bij Neerlands diep loopt Guus voorop: hij ontwikkelt en faciliteert leerprocessen over management van technologie en innovatie. Hij pakt zijn opgaven graag anders aan dan gebruikelijk, in verbinding met de omgeving. Hij zet mensen graag in beweging. “Bereid je voor op alternatieve werkelijkheden en uitdagingen.” is zijn boodschap.

+31(0)652461689

guus@sayknowmore.nl

Linkedin


ssss

Maarten Kraneveld

Maarten (1966, partner) is verzot op kronkelpaadjes, nieuwsgierig als hij is naar een wereld die zich stap voor stap steeds verder ontvouwt. Ook zijn loopbaan vertoont verrassend grillige patronen. Projectleider baggeren in Nigeria, assistent productieleider bij de opening van de Amsterdam Arena, bouwmanager bij de Noord/Zuidlijn. Het is slechts een kleine greep. Zijn echte passie vond Maarten in de wereld van leren, ontwikkelen en kennisdelen. Eerst als programma- manager van Kennis in het groot (King), later als manager kennis & ontwikkeling bij Neerlands diep. In zijn werk combineert hij zijn creativiteit met een sterk kritisch reflectievermogen. Altijd vanuit een meervoudige kijk op de werkelijkheid.

+31(0)624104140

maarten@sayknowmore.nl

LinkedinSteven van Luipen

Steven van Luipen

Steven (1981) is consultant bij SayKnowMore. Als adviseur, projectleider en programmamanager helpt hij opdrachtgevers om online media slim in te zetten voor leren en kennisdelen. Hij werkte bij de Open Universiteit aan online werkplekleren. Hij adviseerde bij verschillende kennisprogramma’s in de ruimtelijke sector en Rijkswaterstaat over hoe projectprofessionals slimmer online kunnen leren. Bij Neerlands diep werkt hij aan activiteiten om online kennisdelen te stimuleren, onder meer voor de partners ProRail, Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat.

M +31(0)624855463

steven@sayknowmore.nl

Linkedin