Netwerken helpen presteren, dat is waar het team van SayKnowMore voor gaat. Vanuit verschillende achtergronden zetten we hiervoor onze expertise in. Door schade en schande zijn we wijzer geworden. You live, you learn. We denken niet dat er standaardrecepten zijn voor succes. We geloven wel in de kracht van open netwerken waarin niet positie maar kennis en ervaring het verschil kan maken. En, we hebben ontdekt dat we ons graag inzetten voor het verbinden van verschillende ervaringen en perspectieven. Ooit leerde we elkaar kennen bij Neerlands diep, Academie voor publiek bouw- en infraprojecten. Nu zijn we met SayKnowmore een nieuwe weg ingeslagen. 


xcvxv

Jaap Verkade

Jaap Verkade (1955, partner) werkt aan een passende aanpak. Naar de kern van de zaak, bijzaken weg spoelend. Simpel en degelijk in de werkwijze: kennis moet stromen. Vanuit zijn achtergrond in de civiele techniek en ruimtelijke economie werkte hij als leidinggevende en procesmanager bij Rijkswaterstaat. Hij faciliteerde ontwikkelprocessen bij onder meer gemeenten, de miniseries van Infrastructuur en Milieu resp. Defensie, de Hogeschool van Amsterdam en bij private bedrijven. Hij ontwikkelde en faciliteerde leerprocessen bij Kennis in het groot (King), bij Praktijkleren en bij Neerlands diep. Jaap weet: top prestaties vragen soms hun tol. Hoogvliegers zijn niet altijd winnaars. Volgende keer beter, door in de spiegel te kijken, te analyseren en er samen van te leren.

M +31(0)655195591

jaap@sayknowmore.nl

Linkedin


xcvc

Guus Pieters

Guus (1961, partner) geeft zijn ogen graag de kost. Veel om zich heen kijken en goed opletten. Altijd op zoek naar vernieuwing, omdat de huidige tijd hierom vraagt. Het aanjagen van innovatie is een rode draad in zijn werk. Als innovatiestrateeg voor MKB, als ontwikkelaar van Bouwlokalen of als oprichter van het Platform Omgevingsmanagement. Ook bij Neerlands diep loopt Guus voorop: hij ontwikkelt en faciliteert leerprocessen over management van technologie en innovatie. Hij pakt zijn opgaven graag anders aan dan gebruikelijk, in verbinding met de omgeving. Hij zet mensen graag in beweging. “Bereid je voor op alternatieve werkelijkheden en uitdagingen.” is zijn boodschap.

+31(0)652461689

guus@sayknowmore.nl

Linkedin


ssss

Maarten Kraneveld

Maarten (1966, partner) is verzot op kronkelpaadjes, nieuwsgierig als hij is naar een wereld die zich stap voor stap steeds verder ontvouwt. Ook zijn loopbaan vertoont verrassend grillige patronen. Projectleider baggeren in Nigeria, assistent productieleider bij de opening van de Amsterdam Arena, bouwmanager bij de Noord/Zuidlijn. Het is slechts een kleine greep. Zijn echte passie vond Maarten in de wereld van leren, ontwikkelen en kennisdelen. Eerst als programma- manager van Kennis in het groot (King), later als manager kennis & ontwikkeling bij Neerlands diep. In zijn werk combineert hij zijn creativiteit met een sterk kritisch reflectievermogen. Altijd vanuit een meervoudige kijk op de werkelijkheid.

+31(0)624104140

maarten@sayknowmore.nl

Linkedin


Rudolf

Rudolf Cremer Eindhoven

Rudolf (1958, partner) gelooft niet in de botte bijl. Met eindeloos polderen heeft hij ook niet zoveel. Liefst leidt hij een debat op het scherpst van de snede. Door zijn journalistieke achtergrond vraagt hij dan door tot op het bot. Deze vaardigheid in combinatie met een sterk analytisch vermogen zette hij ook in als verander- manager voor de Nederlandse Publieke Omroep, het Centraal Administratie Kantoor en Eneco. Voor Binnenlandse Zaken was hij organisatieadviseur op de Nederlandse Antillen en voor Economische Zaken programmamanager Holland Branding in Hong Kong. Rudolf heeft een fascinatie voor de werking van macht. Hij heeft zich daarom gespecialiseerd in politiek handelen en machtsprocessen.

+31(0)655706603

rudolf@sayknowmore.nl

Linkedin


Steven van Luipen

Steven van Luipen

Steven (1981) is consultant bij SayKnowMore. Als adviseur, projectleider en programmamanager helpt hij opdrachtgevers om online media slim in te zetten voor leren en kennisdelen. Hij werkte bij de Open Universiteit aan online werkplekleren. Hij adviseerde bij verschillende kennisprogramma’s in de ruimtelijke sector en Rijkswaterstaat over hoe projectprofessionals slimmer online kunnen leren. Bij Neerlands diep werkt hij aan activiteiten om online kennisdelen te stimuleren, onder meer voor de partners ProRail, Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat.

M +31(0)624855463

steven@sayknowmore.nl

Linkedin

 

 

 


Jesse van Santen

Jesse van Santen

Jesse (1982) is consultant bij SayKnowMore. Als manager en veranderconsultant heeft hij voor diverse opdrachtgevers in de publieke sector gewerkt. Hij werkte als interim professional voor het ministerie van OC&W en was actief als projectsecretaris voor het kennismanagementprogramma van Rijkswaterstaat en Prorail (Kennis in het Groot). Jesse heeft opdrachten –zowel op strategisch als operationeel niveau- uitgevoerd voor de Nederlandse Publieke Omroep. Voor de Hogeschool- en Universiteit van Amsterdam is Jesse zowel als interim-, project- en programmamanager actief geweest.

M +31(0)647486857

jesse@sayknowmore.nl

Linkedin