icon kl

SKM Webinar

SKM Webinar

Geplaatst op 30 november -0001 door Steven van Luipen

Een SKM Webinar is een live online sessie waarin kennis en ervaringen rondom een vraagstuk worden gedeeld. Een webinar is altijd prikkelend, vraagt weinig tijd van de belangstellenden en is locatieonafhankelijk. Webinars zijn daarmee een laagdrempelige en toegankelijke manier om online kennis en ervaringen te delen.

Kennisdelen

Een of meer mensen met theoretische of praktische expertise vertellen iets over een vraagstuk of idee, ondersteund met beelden en video. Deze experts zijn in beeld via een webcam, meestal samen met een gespreksleider van SayKnowMore.

Interactief

Belangstellenden kunnen meekijken en meedoen vanaf bijvoorbeeld werkplek of thuis, en direct reageren. Zij kunnen vragen stellen via de chatfunctie, en de gespreksleider betrekt hen via peilingen (multiple choice-vragen), waarvan de uitslag live in beeld komt.

Goede voorbereiding

Een actueel onderwerp staat dus centraal, ondersteund met presentatie, beelden en/of film. SayKnowMore zorgt voor een gedegen voorbereiding in de verhaallijn, presentaties, oefening en draaiboek. 

Flexibel en compact

Een typisch webinar duurt maximaal een uur. Dat kan op elk moment van de dag, maar we adviseren meestal om een webinar ’s avonds te organiseren, omdat het overdag vaak te druk is voor professionals om actief deel te nemen. Bij voorkeur wordt er live deelgenomen aan een webinar, en als dat niet lukt, is de opname van de sessie achteraf terug te zien.  

LinkedIn
Live online kennisdelen Live online kennisdelen

sdf